Drina protiv Loznice u sredu

FUDBAL SPORT SPORT ZVORNIK

Zbog lošeg terena odložen prvi pripremni meč prvoligaša iz Zvornika

Drina protiv Loznice u sredu

Pripremni meč koji su u subotu trebali odigrati fudbaleri Drine i Loznice odložen je zbog lošeg terena i biće odigran 7. februara. Prvoligaš iz Zvornika je počeo pripreme pre desetak dana, a igrači treniraju kombinovano na terenu trećeligaša Jardana i u teretani. Šef stručnog štaba Veljko Cvijetinović zadovoljan je igračkim kadrom i dosadašnjim tokom priprema.

– Počeli smo pripreme nešto ranije, jer smo računali da će biti nekoliko dana lošeg vremena id a ćemo neke treninge biti prinuđeni odraditi u dvorani Do sada smo odradili sve planirano, igrači dobro podnose sve napore ove faze priprema. Na raspolaganju imam sve igrače iz jesenjeg dela sezone kao i nekoliko novajlija. Svakako da su nam najveća pojačanja Demir Avdić, koji igra centralnog napadača, ima bogato internacionalno iskustvo i Milan Nikolić, koji može igrati na više mesta u timu.Oni se sasvim uklapaju u naš sistem priprema i nadam se da će kada počnu pripremne utakmice pokazati da su prava pojačanja – rekao nam je Cvijetinović.

Na treninzima je svaki dan dvadeset pet igrača, među kojima ima i pet omladinaca i tri kadeta, koji pokazuju da se na njih može ozbiljno računati.Za sada su svi zdravi i u punom trenažnom procesu izuzev Danijela Ćuluma, koji je odsustvovao desetak dana zbog lakše povrede, ali on već priključio treninzima.

– Utakmica koju smo trebali igrati protiv Loznice je odložena za sredu, jer je treren bio u katastrofalnom stanju i pretila je opasnost od povreda. Nekoliko igrača ima probleme sa prehladom, Ćulum je imao jednu posekotinu, dok se u trenažni proces vratio Nikola Vasiljević koji se oporavlja od nezgodne povrede tetiva. Nakon meč protiv Loznice igramo u Etno selu sa Drinom iz Ljubovije i taj susret je zakazan za 11. februar – zaključio je Cvijetinović.

D.Gajić