Servisne informacije 30.1.2018.

SERVISNE INFORMACIJE ZVORNIK

Servisne informacije 30.1.2018.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas struje neće biti u Šetićima, na izlazu prema Petkovicma, od 09 do 14 časova, zbog radova na sanaciji niskonaponske mreže na trafostanici „Gornji Šetići“.

U protekla 24 časa u porodilištu Opšte bolnice rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica.

Prema podacima iz preduzeća „Zvornik putevi“, svi putevi u oblasti sedam su prohodni i na njima nema ostataka snijega ni leda. Kolovoz je uglavnom vlažan, a mjestimično ima i magle. Skreće se pažnja vozačima na mogućnost odrona uz riječne tokove i usjeke.

Iz „Zvornik puteva“ navode da se na putu R454, na dionici Bratunac-Skelani, zbog klizišta, saobraćaj odvija jednom trakom (ukupno 6 klizišta), a na putu R454a, na dionici Bratunac-Drinjača (uz Drinu), takođe zbog klizišta, saobraćaj se na više mjesta odvija samo jednom trakom. Klizišta su obilježena propisnom, privremenom saobraćajnom signalizacijom.

 

Iz PU Zvornik saopštavaju da su se u protekla 24 časa na području Zvornika desila dva narušavanja javnog reda i mira, te dva krivična djela, jedno u Kozluku, teška krađa, i u Zvorniku fizički napad sa teškim tjelesnim povredama. Zabilježene su i dvije saobraćajne nezgode, u Čelopeku i Karakaju, sa manjom materijalnom štetom.

Z.Kuljić