HP računari i gejming tehnologija zadivili svet na CES 2018

ZANIMLJIVOSTI

HP računari i gejming tehnologija zadivili svet na CES 2018

Kompanija HP Inc. predstavila je na ovogodišnjem sajmu CES 2018 u Las Vegasu novu generaciju svojih personalnih računara, koji svojim korisnicima uz vrhunske performanse donose i širok spektar uzbudljivih PC doživljaja.

U želji da se kompjuterskom svetu, ali i najzahtevnijim gejmerima predstavi u najboljem svetlu, HP je na pomenutom sajmu prikazao proizvode koji nesumnjivo podižu PC performanse, dizajn i funkcionalnost na viši nivo. Predstavljeni su trenutno najmoćniji hibridni PC računar na svetu – HP Spectre x360 15, zatim najnoviji uvek-povezan 2 u 1 računar – HP ENVY x2, kao i najnaprednija gejming tehnologija – OMEN Game Stream i OMEN X 65 gejming monitor velikog formata.

Kao što se i očekivalo, izuzetno veliku pažnju posetilaca na CES 2018 privukao je premijum model HP Spectre x360 15. Reč je o danas najmoćnijem hibridnom PC računaru na svetu, koji zahvaljujući osmoj generaciji Intel® Core™ i7 8705G procesora, ali i Intel® Core™ četvojezgarnih procesora odlikuju brze preformanse i moćna eksterna grafika. Krasi ga predivan premijum dizajn u tamno-pepeljasto srebrnoj boji sa luksuznim bakarnim detaljima i elegantnim šarkama koje omogućavaju lagan prelaz između laptopa, tableta i modova za zabavu.

Na ogromno interesovanje je naišao i HP ENVY x2, uvek-povezan PC, opremljen Intel® procesorima i u svakom momentu spreman za rad. Ovaj tablet bez ventilatora stiže u mašinski obrađenom aluminijumskom kućištu. Poseduje sjajni WUXGA+ ekran osetljiv na dodir i sa Corning® Gorilla® Glass 4 zaštitom koja pruža dodatnu izdržljivost i otpornost na grebanje. Kućište, čija “oksford plava” tekstura podseća na kožu, ima ugrađeni podesivi stalak koji omogućava laku tranziciju između laptopa, tableta i moda za čitanje. Tasteri tastature sa pozadinskim osvetljenjem imaju hod od 1,3 mm što omogućava lako kucanje u bilo kakvim uslovima osvetljenja, a Windows Ink olovka omogućava prirodno iskustvo crtanja i pisanja uz istovremeno korišćenje olovke i upravljanje dodirom.

blic.rs