Humanitarni koncert za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića

ZVORNIK

Humanitarni koncert za liječenje jednogodišnjeg Aleksandra Gajića

U Rekreativno sportskom centru u Zvorniku večeras je održan koncert „Pinkovih zvjezdica“ Davida Radosavljevića i Sergeja Pajića, a sav prihod biće izdvojen za liječenje jednogodišnjeg  Aleksandra Gajića iz Tomanića kod Zvornika. Njegov otac Željko kaže da je Aleksandar primio prvi ciklus terapija, ali da je tumor metastazirao na kičmenu moždinu te se ne zna dalji tok liječenja, ali ni koliko bi ti tretmani koštali.

 – Aleksandar je trebao da bude otpušten iz bolnice poslije prvog tretmana hemoterapija na manju pauzu, ali su nakon snimanja magnetnom rezonancom doktori uočili da je tumor metastazirao na kičmenu moždinu te će ostati u bolnici. Sljedećeg petka sastaće se ljekarski konzilijum koji će odlučiti o daljem liječenju i tretmanu, te koliko će sve to koštati – rekao je Gajić i dodao da je do sada za Aleksandrovo liječenje uplaćeno 100.000 evra, a ovih dana će biti uplaćeno još 30.000 evra.

Malom Aleksandru do 31. januara svi mogu da pomognu tako što će pozivom m:tel humanitarnog broja 1415 darovati 1 KM  za njegovo dalje liječenje.