U SAOBRAĆAJNOJ NEZGODI 10 LICA ZADOBILO TJELESNE POVREDE

BRATUNAC REGIJA BIRAČ ZVORNIK

U saobraćajnoj nezgodi 10 lica zadobilo tjelesne povrede

Na regionalnom putu Bratunac – Konjević Polje, u mjestu Hranča, 16.01.2018. godine oko 21,50 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovala dva putnička automobila, prilikom čega je 10 lica zadobilo tjelesne povrede.
U saobraćajnoj nezgodi učestvovali su putnički automobil marke „BMW“, kojim je upravljao A.S. (1993) iz Srebrenice i putnički automobil-kombi marke „Volkswagen“, kojim je upravljao N.Š. (1977) iz Zvornika, sa kojim su se u vozilu nalazila lica S.B., D.M., R.S., M.Z., Nj.Š., N.P., G.J. i N.R.
Učesnici saobraćajne nezgode iz oba putnička automobila su zadobili tjelesne povrede i isti su prevezeni u Opštu bolnicu Zvornik radi ukazivanja ljekarske pomoći. Izvršenim alkotestiranjem utvrđeno je da je lice A.S. koji je upravljao putničkim automobilom marke „BMW“, imao 1,79 g/kg alkohola u organizmu.
Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac. O svemu navedenom je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.
Saobraćaj na ovoj dionici puta bio je potpuno obustavljen od 21,50 do 00,35 časova.