Đerić i Mrkajić u Javoru

Uncategorized

Đerić i Mrkajić u Javoru

Bivši fudbaleri Drine iz Zvornika Boban Đerić i Momčilo Mrkajić karijeru će nastaviti u ekipi Javora koja se takmiči u Super ligi Srbije. Ova dva fudbalera trebala bi pojačati ofanzivnu liniju tima iz Ivanjice koja u prolećnom delu sezone kao glavni cilj ima opstanak u ligi.

– U Javor sam stigao na poziv šefa stručnog štaba Vlade Jagodića i nadam se da ću dobrim igrama opravdati ukazano poverenje. Ovo je sigurno korak napred u mojoj karijeri i očekujem da ova promene donese napredak u mojoj igri. Siguran sam da ću se brzo uklopiti u ekipu, jer nekoliko igrača poznajem odranije. Moraću dobro da se spremim i nadam se da će me zaobići povrede u pripremnom periodu – rekao je krilni napadač Boban Đerić koji je u dosadašnjoj karijeri pored Drine nastupao još za Inđiju, Leotar i Vitez odakle je i prešao Javor.

Momcilo Mrkajic (beli dres)

Napadač Momčilo Mrkajić u Javor dolazi iz Zrinjskog gde je nastupao tokom poslednje sezone. Ovaj napadač je ponikao u Leotaru, a pored Drine je igrao još u Bežaniji, Gomelu, BSK Borči, Radniku i Vitezu.

– Posle tri godine koje sam proveo u Premijer ligi BiH vraćam se u Super ligu Srbije i nadam se da sam doneo pravu odluku. U Zrinjskom nisam dobio pravu priliku i zbog toga želim da u novom klubu pokažem da posedujem kvalitet. To ću najbolje uraditi ukoliko budem pogađao i asistirao, a Javor bude osvajao bodove – zaključio je Mrkajić.

R.Jokić