Mladi SNSD-a dijelili pasoše Republike Srpske

REGIJA BIRAČ ZVORNIK

Mladi SNSD-a dijelili pasoše Republike Srpske

U organizaciji Mladih SNSD-a Zvornik danas su podijeljeni „pasoši Republike Srpske”, a prvi je simbolično dodijeljen gradonačelniku Zoranu Stevanoviću.

 – Ne sporeći nikome da putuje cijelom planetom, poenta je da hodamo što više našom zemljom od Novog Grada do Trebinja, da je upoznajemo i afirmišemo, da kupujemo ono što se ovdje proizvodi, jer ćemo time ekonosmki osnažiti Srpku i stvarati uslove za veće zapošljavanje – istakao je Stevanović.

Govoreći o inicijativi predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika da svaki grad i opština u Republici Srpskoj dobije naziv ulice ili trga „9. januar“, Stevanović je rekao da će i u Zvorniku jedna od ulica dobiti ovaj naziv.
Potpredsjednik Mladih SNSD-a Zvornik Sandra Erkić rekla je da se akcija podjele pasoša Republike Srpske vrši u svim gradovima i opštinama Srpske, u okviru obilježavanja 9. januara, Dana Republike Srpske.

Ona je dodala da će na nivou Republike biti podijeljeno oko 5.000 pasoša Republike Srpske.

 – Ovo je u stvari mala promo-brošura Republike Srpske u kojoj je predstavljeno 12 destinacija, navedene osnovne informacije i pobrojani svi gradovi i opštine Srpske, kao i simboli, zastava, karta i himna Republike Srpske – rekla je Erkićeva.