Dječiji hor „Izvornik“ obradovao 35 dece

ZVORNIK

Dječiji hor „Izvornik“ obradovao 35 dece

Paketići za socijalno ugrožene porodice

Dječiji hor „Izvornik“ na čelu sa Hristijanom Sandić obradovao je 35 djece za koju su, kroz nastupe, obezbijedili novogodišnje paketiće. Sandićeva ističe da je, u želji da radost novogodišnjih i božićnih praznika osjete i djeca iz socijalno ugroženih porodica, došla na ideju da organizuje Novogodišnji koncert za koji će ulaznica biti slatkiš.
– Ovu ideju podržale su i moje starije kolege iz Prvog zvorničkog pjevačkog društva „Izvornik”, čiji sam i ja član. Podržali su nas i Dom omladine i Pozorište mladih Zvornik tako da je koncert pod nazivom „Podijeli čaroliju“ realizovan uz prepunu salu i fantastičan program. Sakupljeno je dosta slatkiša i grickalica sa kojima smo napunili paketića za 35 djece koja su zaista ugrožena i koja žive u zabačenijim krajevima na teritoriji grada – rekla je Sandićeva.
Ona je izrazila veliko zadovoljstvo odzivom Zvorničana kojima se i ovim putem zahvalila.
– Izuzetno sam srećna jer smo djecu obradovali i omogućili da osjete čaroliju praznika – kazala je Sandićeva koja je poručila i da, ukoliko ima još zainteresovanih da daju neku pomoć za ove i slične porodice, mogu to učiniti preko „Izvornika“.
Dječiji hor radi u sastavu Prvog zvorničkog pjevačkog društva „Izvornik“ od novembra 2016. godine i broji oko pedesetoro djece.