Servisne informacije 6.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 6.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježeno je jedno krivično djelo u Karakaju, tri narušavanja javnog reda i mira u Srednjem Šepku i jedna saobraćajna nezgoda u Čelopeku u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Kozluk“ te će bez električne energije od 09 do 15 časova biti Čelopek, Ekonomija i Ulice od strane Čelopeka (TS Ulice 3 i 4). 

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Čelopek II“ te će u periodu od 09 do 12 časova bez struje biti izlaz ka brdu.

U opštini Osmaci izvodiće se radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje u periodima od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova biti Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci i Oškopice.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Vlasenica-Šekovići“ te će kompletno područje opštine Šekovići bez struje biti od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodima „Vlasenica“ i „Fagum“ te će od 08 do 17 časova bez struje biti fabrike „Milić pelet“ i „Fod“.

Zbog radova na dalekovodima „Šekovići“, „Fuk“ i  „Akmačići“ u periodu od 08 do 17 časova bez struje će biti TS Šekovići 2,4,6, Lovničko polje, Sučani 1, Javor, Čvorići, Dukići, Čanići, Mekići, Markovići, Žepinići, Akmačići, Kaštijelj, Majdan i Lukići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

(infobirac.net)