Servisne informacije 5.11.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 5.11.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Zvorniku, Pilici i Tabancima, te jedna saobraćajna nezgoda u Crnom vrhu, kada je piričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira.

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra komapanije „Boksit“ nije bilo porođaja. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Industrija III“ te će bez električne energije od 09 do 15 časova bili Palučci. 

U opštini Osmaci izvodiće se radovi na dalekovodu „Šekovići“ te će bez struje u periodima od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova biti Matkovac, Miličići prema Papraći, Sarići, Riđošići, Odžaci i Oškopice.

Na području RJ Vlasenica, danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Vlasenica-Šekovići“ te će kompletno područje opštine Šekovići bez struje biti od 08 do 08:30 i od 17 do 17:30 časova.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodima „Vlasenica“ i „Fagum“ te će od 08 do 17 časova bez struje biti fabrike „Milić pelet“ i „Fod“.

Zbog radova na dalekovodima „Šekovići“, „Fuk“ i  „Akmačići“ u periodu od 08 do 17 časova bez struje će biti TS Šekovići 2,4,6, Lovničko polje, Sučani 1, Javor, Čvorići, Dukići, Čanići, Mekići, Markovići, Žepinići, Akmačići, Kaštelj, Majdan i Lukići.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima.

Zbog radova na rehabilitaciji puta Drinjača-Konjević Polje saobaraćaj se na ovom dijelu puta M19 reguliše uz pomoć semafora. 

(infobirac.net)

FOTO: Radovi na mreži, agencije