Premijer liga u rukometu: Sedmi poraz Drine

OSTALI SPORTOVI

Premijer liga u rukometu: Sedmi poraz Drine

 

Rukometaši Drine doživjeli su i sedmi poraz u Premijer ligi BiH. U Zvorniku su ih nadigrali rukometaši Slavije iz Istočnog Sarajeva rezultatom 31:23.

U prvih osam minuta viđena je rezultatska klackalica, da bi se potom gosti odvojili na 7:3 i do kraja prvog poluvremena održavali razliku koja je na kraju iznosila ipak samo jedan gol minusa na kontu Zvorničana. Bilo je 15:14 za goste. Treba istaći dobru igru Dragana Čvorića i Darka Markovića koji su postigli po tri gola.

U nastavku su gosti bili daleko bolji, a igrači Drine su u želji da što prije postignu gol bili veoma nervozni i griješili. Drina se držala do 45. minuta kada je bilo 20:18 za goste. Tada Slavija pravi seriju od 5:0 i odlazi na nedostižnih 25:18. Kod 26:21 za goste igrači Slavije prave još jednu seriju od 5:0 pa je rezultat na kraju bio 31:23 za goste.

Kod ekipe Drine najefiksniji je bio Hajdarević sa 5 golova, a po tri su postigli Spasojević, Marković i Čvorić dok je kod gostiju najefikasniji bio Hrbat sa sedam pogodaka, Karamehmedović je postigao šest, a Pekić i Čizmović po pet golova.

U osmom kolu Drina gostuje ekipi Leotara u Trebinju.

D.Gajić