U saobraćajnoj nezgodi pet lica zadobilo tjelesne povrede

BRATUNAC

U saobraćajnoj nezgodi pet lica zadobilo tjelesne povrede

 

Na regionalnom putu Bratunac-Skelani, u mjestu Voljavica, opština Bratunac, 08.10.2019. godine oko 19,40 časova, dogodila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali putnički automobil marke „polo” kojim je upravljao M.C. iz Bratunca i traktor IMT kojim je upravljao T.Đ. iz Srebrenice.

U ovoj saobraćajnoj nezgodi, oba učesnika su zadobila tjelesne povrede kao i lica A.B, N.S. i P.O. svi iz Bratunca, koji su se nalazili u putničkom automobilu marke „polo”. Svih pet lica je prevezeno u Dom zdravlja Bratunac, odakle su upućeni u Javnu zdravstvenu ustanovu Bolnica Zvornik na dalje zbrinjavanje, dok je lice A.B. prevezeno u Univerzitetski klinički centar Tuzla. Uviđaj na mjestu saobraćajne nezgode izvršili su policijski službenici Policijske stanice Bratunac, koji su o svemu obavijestili dežurnog tužioca Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina.

Policijska uprava Zvornik apeluje na sve učesnike da poštuju saobraćajne propise i da prilagode vožnju uslovima puta, kako bi zaštitili svoj, ali i živote drugih građana.

(PU Zvornik)

FOTO: Ilustracija, arhiv