Servisne informacije 9.10.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su dva krivična djela, u Vlasenici i Bratuncu, te četiri saobraćajne nezgode, u Karakaju, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, u Capardama, kada je pričinjena materijalna šteta, u Voljevićima, opština Bratunac, kada je pet lica zadobilo tjelesne povrede, i u Pervanima, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ obavljena su dva porođaja, a rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanicama „Čelopek IV – Galići“, od 09 do 14 časova, te od 10 do 12 časova na trafostanici „Gajevi“ kada će bez električne energije biti  izlaz prema Rašidovom Hanu.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Knez Ivo“ u periodu od 09 do 14 časova te će bez struje biti naselje Knez Ivo. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net