Servisne informacije 4.10.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.10.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa zabilježena su tri krivična djela, u Gornjem Šepku, Vlasenici i Zvorniku, jedno narušavanje javnog reda i mira u Bratuncu te jedna saobraćajna nezgoda u Diviču u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dvije djevojčice i jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ nije bilo porođaja.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će od 10 do 11 časova biti izvedeni radovi na trafostanicama „Ora II – barake“, izlaz prema mostu, i „Čelopek I – dom“, izlaz prema bazenima.

Radovi će se izvoditi i na trafostanici „Zvornik II – škola“, izlaz prema Vatrogasnom domu te će bez struje ovi potrošači biti od 11 do 12 časova dok će zbog radova na trafostanici „Distributivni centar“ bez električne energije, od 09 do 11 časova, biti potrošači na izlazu prema „Mirjamu“.

Zbog radova na rasjeci rastinja oko dalekovoda „Drinjača II“ danas će od 15 do 18 časova bez struje biti Drinjača, Sopotnik, Zelinje, Paljevići, Luke, Liješanj, Kostijerevo, Dautovići, Baručići i Donje Đevanje.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Loznica“ te će od 10 do 13 časova bez električne energije biti naselje Jovanovići.

Na području opštine Srebrenica izvodiće se radovi na trafostanici „Dom kulture“ te će u periodu od 09 do 17 časova bez struje biti stanari stambene zgrade „Soliter II“. 

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po vlažnim i mjestimično mokrim kolovozima i na njima nema magle.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, agencije