Odložena XX sjednica SO-e Milići

MILIĆI ZVORNIK

Odložena XX sjednica SO-e Milići

XX redovna sjednica SO Milići, danas nije održana a novi datum biće naknadno određen. Razlog, provobitno odlaganja zasjedanja za jedan sat, bio je “dres kod” odbornika Ljubiše Pantića koji je na sebi imao majicu na kojoj je ispod lika bio napisan tekst neprimjerenog sadržaja. Predsjednik SO-e Milići Branslav Novaković prvobitno je odložio početak sjednice zahtijevajući od obornika Pantića da dođe obučen u skladu sa Etičkim kodeksom SO-e Milići.

Nakon što je u skupštinskoj Sali skinuo spornu majicu, odbornik Pantić je skinuo i pantalone.Nakon ovog čina, odbornici SNSD-a su napustili skupštinsku salu, a predsjednik SO-e Branislav Novaković početak sjednice odložio je za sat vremena, odnosno u 11:00 sati. U trenutku prozivke u 11 sati u skupštinskoj Sali nije bilo kvoruma, tako da je predsjednik SO-e odložio 20-u redovnu sjednicu a datum održavanja biće naknadno određen.

Na 20-oj redovnoj sjednici SO-e odbornici su danas trebali razmatrati Konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta za prvih šest mjeseci 2019. godine, Nacrt Plana investicija za 2020. godinu kao i redovne šestomjesečne izvještaje obrazovnih ustanova, javnih ustanova, preduzeća i organizacija, te inspekcijski organi opštine Milići.

izvor: radiomagic