Sutra bez struje tridesetak naselja u Zvorniku, Osmacima i Vlasenici

OSMACI REGIJA BIRAČ VLASENICA

Sutra bez struje tridesetak naselja u Zvorniku, Osmacima i Vlasenici

 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik sutra, 12. septembra, će biti izvedeni radovi na trafostanici „Kula“, izlaz prema Cvijetinovićima, u periodu od 10 do 14 časova, trafostanici „Drinjača II – Mijatovići“, izlaz prema Dautovićima, u periodu od 09 do 14 časova, TS „Medicinski centar stari I i II“, u periodu od 09 do 14 časova te na trafostanici „Osmaci III“, izlaz prema brenti, u periodu od 08 do 10 časova.

Radovi će se izvoditi i na dalekovodu, „Sapna“, u periodu od 09 do 14:30 časova, kada će bez električne energije biti Androvići, Gornji Šetići, Vitinica i Jusići te dalekovodu „Pilica“, u periodu od 10 do 11 časova, kada će bez struje biti Branjevo sa piličke strane (TS Branjevo III, IV i V) Gornja i Donja Pilica, Kula Pilica, Čopor Mala i Ivanići.

Na području RJ Vlasenica sutra će se izvoditi radovi na trafostanicama „Vlasenica II“, od 09 do 12 časova, kada će bez struje biti dio grada oko zgrade Osnovnog suda i zgrade opštine i „Vlasenica V“, od 12 do 15 časova, kada će bez struje biti naselje oko benzinske pumpe.

(infobirac.net)