Servisne informacije 10.9.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.9.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Bratuncu i Srebrenici, te tri saobraćajne nezgode, u Osmacima, kada su dva lica zadobila tjelesne povrede, Ulicama, kada je jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i Gušterima, kada je pričinjena materijalna šteta. 

U istom periodu, nije bilo evidentiranih slučajeva narušavanja javnog reda i mira. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena su četiri dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođene su tri bebe, dva dječaka i djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje na gotovo svim putnim pravcima u regiji Birač zbog umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, danas će na području RJ Zvornik biti izvedeni radovi na trafostanici „Jardan IV-Bošnjakovići“ te će bez električne energije, u periodu od 09 do 14 časova, biti potrošači na izlazu prema Ceru.

Radovi će se izvoditi i na području RJ Vlasenica, na dalekovodu „Piskavice“, te će u periodu od 07 do 18 časova bez struje biti svi potrošači koji se napajaju električnom energijom preko ovog dalekovoda, iza linijskog rastavljača R-101.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Porodilište, ilustracija – arhiv