Policijski službenici održali predavanja osnovcima u Tršiću i Branjevu

ZVORNIK

Policijski službenici održali predavanja osnovcima u Tršiću i Branjevu

 

U sklopu realizacije akcije „Zaštitimo djecu u saobraćaju“, policijski službenici Policijske uprave Zvornik u saradnji sa predstavnicima Auto-moto društva „Semafor“ Zvornik su danas, najmlađim učenicima Osnovne škole „Petar Кočić“ u Tršiću i Osnovne škole „Vuk Stefanović Кaradžić“ u Branjevu, održali edukativno predavanje na temu pravilnog ponašanja djece u saobraćaju, kojom prilikom je djeci uručen školski pribor kao i drugi prigodni pokloni.

Naime, cilj navedenih aktivnosti jeste da se kroz druženje sa djecom školskog uzrasta koja prvi put samostalno učestvuju u saobraćaju, na njima prihvatljiv način, prikaže značaj poštovanja saobraćajnih propisa kao i uspostavljanje budućih prijateljskih odnosa i saradnje.

Ova prilika je iskorištena kao apel da im policijski službenici uvijek stoje na raspolaganju i da se mogu obratiti policijskim službenicima kad god im to bude potrebno.

Policijski službenici PU Zvornik će i u narednom periodu nastaviti sa preduzimanjem niza aktivnosti u cilju zaštite naših najmlađih sugrađana i njihovog bezbjednog učešća u saobraćaju.

(PU Zvornik)