Servisne informacije 23.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 23.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela u Milićima te dva narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu. 

U istom periodu, desila se jedna saobraćajna nezgoda u Diviču u kojoj je pričinjena materijalna šteta. 

U porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođena je jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje vozačima zbog jake magle na putnim pravcima Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani, Milići-Skelani i Bratunac 3-Drinjača. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će se izvoditi radovi na dalekovodu „Grbavci“ te će bez električne energije od 09 do 14 časova biti Jokići, Čiraci, Кriževići, Кitovnice, Sahanići, Striježevo, Planinci, Potočani, Seferovići, Šib, Motovo, Delići i Baljkovica.

Zbog radova na dalekovodu „Ugljevik-Begluk polje“, bez struje će od 12 do 15 časova biti Donja Glumina, Tomanići, Zlatne Vode, Gajevi i Arnauti.

Kompletno naselje Ulice će bez struje danas biti u terminu od 09 do 14 časova zbog radova na trafostanicama „Ulice III“ i „Ulice IV“. 

Na području RJ Bratunac danas će se izvoditi radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu „Sikirić“ te će u periodu od 09 do 14 časova bez struje biti Gornji Fakovići, Obarak, Podloznik, Pirići.

U opštini Srebrenica, danas će se raditi rekonstrukcija niskonaponske mreže na trafostanici „Srebrenica II“ te će od 09 do 13 časova bez električne energije biti Кaranfil, Mahala i dio ulice Maršala Tita.

Na području RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvorničko jezero, TOGZ