Servisne informacije 13.8.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 13.8.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su tri krivična djela u Zvorniku te četiri saobraćajne nezgode, dvije u Branjevu, a jedna u Zvorniku, u kojima je pričinjena materijalna šteta, dok su u nezgodi u Karakaju tri lica zadobila tjelesne povrede.  

U porodilištu JZU Bolnica Zvornik rođene su dije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima jutros nema magle.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu „Piskavice“ te će bez elekrtične energije, u periodu od 09 do 09:30 i od 13:30 do 14 časova biti Drum, Piskavice, Alihodžići, Džamdžići, Begići, Rašića gaj, Jarovlje, Tikvarići, D. Zalukovik, Mršići, Durići, Pijuci, Kolarevići, Cikotska, Rijeka, Šadići, Dragaši, Cikote Ravne, Plakalovići i Bobari, a od 09 do 14 časova Toplik, Šahmanovići, Baćino brdo i Gradina.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi u opštini Srebrenica na dalekovodu „Srebrenica“ te će bez struje u periodu od 09 do 12 časova biti Demirovići, Kalemci, Pećišta, Potočari-škola, Gostilj i Gniona.

Na području RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Most kralja Aleksandra I Karađorđevića, infobirac.net