Koncertom Halida Bešlića završeno „Zvorničko ljeto“ – Manifestaciju pratilo 100.000 posjetilaca

MA Izdvojena ZVORNIK

Koncertom Halida Bešlića završeno „Zvorničko ljeto“

Manifestaciju pratilo 100.000 posjetilaca

 

Koncertom Halida Bešlića na gradskoj plaži sinoć je zvanično završeno „Zvorničko ljeto“. Prema procjenama organizatora manifestaciju je pratilo preko 100.000 posjetilaca. Gradionačelnik Zvornika Zoran Stevanović istakao je da zadovoljan ovogodišnjom manifestacijom „Zvorničko ljeto“ koja održava kvalitet i svake godine uvodi neke nove događaje.

 

 

 – „Zvorničko ljeto“ je lider u regionu u ovim manifestacijama jer smo i ove godine imali preko 100.000 posjetilaca u dnevnim i večernjim sadržajima, odnosno koncertima. Nama više nije nikakav problem da obezbijedimo nekih 50.000 KM od sponzora kako bi ova manifestacija bila još bolja što je pokazatelj da smo prepoznati i da je ovaj događaj za njih jako značajan. Drago mi je i da sve više naših sugrađana učestvuje u svim događajima. Svake godine uradimo nešto novo, a u muzičkom programu gost nam bude bar jedan iz top 10 muzičara bivše SFRJ – istakao je Stevanović.

 

 

Halid Bešlić je prije koncerta novinarima rekao da je posljednji njegov nastup u Zvorniku bio u sportskoj dvorani.

 – Drago mi je da nastupam ovdje. Lokacija se na vidi sa ceste te mi je drago da u ovom ambijentu pjevam, pogotovu što su se gotovo sve moje kolege izredale na ovoj bini. Izvešću brojne poznate hitove kojih zaista ima dosta za ovih 40 godina rada. Posebno mi je zadovoljstvo da ima mlade publike koja voli moje pjesme i oni su uvijek u prvim redovima, pored one publike koja me prati već godinama unazad – istakao je Bešlić i pohvalio organizatore zbog tehničkih uslova za održavanje koncerta.

(infobirac.net)

FOTO: S. Savić