Servisne informacije 11.7.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.7.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Novoj Kasabi, Srebrenici i Tabancima, u kojima je pričinjena materijalna šteta.

U istom periodu, nije bilo evidentiranih krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, djevojčica i dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a za danas nisu predviđeni radovi na magistralnim i regionalnim putevima u ovoj regiji.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na otklanjanju uzroka zemljospoja na dalekovodu „Uzvonica-Novo selo“ i zamjena KOP-a na trafostanici „Maričići“ te će u periodu od 10 do 13 časova bez električne energije biti Jošanica, Sultanovići, Kadrići, Đamlije, Samari, Planina, Snagovo, Srpsko Snagovo, Mehmedići, Maričići, Kosovača, Rašidov Han, Cerik i Perunika. 

Radovi će se izvoditi i na dislokaciji priključka na trafostanici „Mirjam“ te će bez struje, od 09 do 11:30 časova, biti potrošači koji se nalaze na izlazu prema mostu.

Na području RJ Vlasenica i RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, infobirac.net