Najveći zvornički fudbalski radnik svih vremena Mićo Jevtić vodi Drinu prema Ligi šampiona

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Najveći zvornički fudbalski radnik svih vremena Mićo Jevtić vodi Drinu prema Ligi šampiona

Fudbaleri Drine počeli su pripreme za takmičenje u Drugoj ligi RS ili će možda ipak igrati u Prvoj ligi RS? Sve zavisi od toga da li će odustati ekipa Sloge iz Gornjeg Crnjelova od takmičenja, ali nije ni bitno koji će rang igrati Drina ako je naš predsednik u klubu. 

Samo neka je on tu i sve će biti lakše,  pa i ako Drina ispadne u Područnu ligu nije važno kada nas vodi Mićo Jevtić. Novinari nemaju  pravo da pišu bilo šta protiv njega jer je on najveći zvornički fudbalski radnik svih vremena! Navijači, simpatizeri, članovi skupštine i uprave ni slučajno ne smeju  da se drznu da kritikuju našeg predsednika, jer je on po mišljenju svih  kojima je Drina u srcu jedini pravi čovek da vodi klub.

Publika ne dolazi na stadion zbog utakmica i fudbalera koji igraju, već zbog našeg predsednika, što potvrđuje činjenica da mečeve gleda između 30 i 50 gledalaca.

Naš predsednik ima sigurno neki rezervni plan kako će se Drina oporaviti i vratiti u Prvu ligu RS, a onda plasirati u Premijer ligu BiH i za tri ili četiri godine plasirati u Ligu šampiona!!!

Pre nekoliko sezona Drina je bila u dubiozi i Mićo Jevtić je svojim finansijskim poslovanjem pokazao kakav je to ekspert, pa sad dugovi kluba ne prelaze više od 400.000 KM.

Koliko je on sposoban čovek pokazuje i to što je u isto vreme bio predsednik Drine i šef stručnog štaba Budućnosti iz Pilice. Oba posla je radio  vrhunski o čemu svedoče postignuti rezultati.

Našem predsedniku želimo puno uspeha u daljem radu, a naš portal će uvek biti uz njega i podržavati ga i kao i do sada.

Ovo je tekst  koji smo obećali našem predsedniku kada je trebao da  napusti mesto prvog čoveka Drine pre nekoliko sezona. Dogovor je bio, ako ode, da ćemo napisati afirmativni tekst, evo vraćamo dug uz obećanje ako sada ode svaki dan ćemo puštati po jedan ovakav tekst. A da,  zaboravili smo da je on nudio ostavku nekoliko puta, ali ona nije prihvaćena.

Zaključak je da su ljudi kojima je nudio ostavku odlično procenili, jer nas naš predsednik vodi prema Ligi šampiona!

OVAJ TEKST JE SATIRIČNOG SADRŽAJA I NEMA NIKAKVE VEZE SA STVRNOŠĆU!!!