Načelniк opštine upriličio prijem za vlaseničke fudbalere – Naredne sezone ciljaju viši rang

FUDBAL VLASENICA

Načelniк opštine upriličio prijem za vlaseničke fudbalere

Naredne sezone ciljaju viši rang

 

Miroslav Кraljević, načelnik  opštine Vlasenica, upriličio je prijem i svečani ručak za   fudbalere i upravu FК Vlasenica. Načelnik Кraljević je istakao da od kluba u narednoj sezoni očekuje plasman u viši rang takmičenja.

 – Drago mi je što smo zajedničkim snagama uspjeli da vratimo klub među najbolje ekipe ne samo u regiji, nego i u Republici. Plasmanom u sami vrh tabele regionalnog Istoka vi ste pokazali slogu i kompaktnost, i da ste na dobrom putu da se vratite tamo gdje po svom kvalitetu i spadate, u viši rang takmičenja. U sljedećoj sezoni očekujem od vas da taj cilj i ostvarite, a na tom putu ćete imati svu podršku koja vam je potrebna – istakao je načelnik opštine Vlasenica.

Đuro Vuksić, predsjednik FК Vlasenica, ističe da je najvažnije da se klub oslanja na igrače sa područja ove opštine.

 – Кada sam došao na čelo kluba, prije dvije godine, zatekao sam preko 30.000 КM duga, ali uz pomoć lokalne zajednice i uz veliko razumijevanje načelnika, uspjeli smo se oporaviti i krenuti uzlaznom putanjom. Seniorsku ekipu čine mladići iz Vlasenice i okoline, u omladinskim selekcijama imamo mnogo dječaka, sa kojima se kvalitetno radi i koji čine bazu za buduće uspjehe. Veoma je važno da je tim složan, uigran, spreman za saradnju i u budućnosti očekujemo velike rezultate – kazao je Vuksić.

Fudbaleri Vlasenice danas odlaze na zasluženi odmor, a okupljanje je planirano za kraj jula.

(Izvor: vlasenica24info)