Prijem za vukovce osnovnih škola i najuspješnije učenike na takmičenjima

ZVORNIK

Prijem za vukovce osnovnih škola i najuspješnije učenike na takmičenjima

Tradicionallni prijem koji gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović organizuje dugi niz godina za najbolje učenike okupio je danas u velikoj sali Gradske uprave 24 vukovca i đaka generacija osnovnih škola i 55 najuspješnijih učenika osnovnih i srednjih škola na republičkim i regionalnim takmičenjima.


– Nama u Gradskoj upravi i meni lično danas je veliki i lijep dan jer se družim sa onim najboljim što naš grad ima. Vi ste kroz dosadašnje obrazovanje pokazali da ste izuzetan potencijal i vi ste na najbolji način odgovorili na vaše školske obaveze i vannastavne aktivnosti. Čestitam vama, vašim roditeljima, nastavnicima, direktorima škola, na postignutim rezultatima. Želim vam da nastavite sa ozbiljnim i posvećenim radom i da postižete najbolje rezultate na svim nivoima, ali nemojte nikada zaboraviti svoj grad ma gdje da vas život odvede i pomažite uvijek njegov razvoj – poručio je gradonačelnik.


Kao i prethodnih godina, gradonačelnik je nagradio vukovce osnovce, učenike generacija i najuspješnije učenika osnovnih i srednjih škola na republičkim i regionalnim takmičenjima za šta je iz gradskog budžeta izdvojeno oko 8.500 KM.

Nagrađene su i škole koje su osvajale nagrade u ekipnim sportovima za šta je izdvojeno oko 3.500 KM.

infobirac.net