Servisne informacije 12.6.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.6.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je jedno krivično djelo u Srebrenici te dva narušavanja javnog reda i mira u Bratuncu i Šekovićima.

U istom periodu, desile su se dvije saobraćajne nezgode, u Karakaju, kada je jedna osoba zadobila tjelesne povrede, i u Zvorniku kada je pričinjena materijalna šteta.  

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“  rođena su dva dječaka. 

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima. Iz ovog preduzeća najavljuju da će danas biti izvedeni radovi sa upotrebom mehanizacije na sanaciji klizišta u Željezniku, na regionalnom putu R 455 te će se vozila propuštati naizmjenično.

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Begluk polje“ te će u periodu od 09 do 14 bez struje će biti Gornje Caparde, Osmaci, Šarci, Borogovo, Rakino Brdo, Panduri, Vrelo, Sajtovići, Šeher, Kula, Zelina, Drvenice, Smiljanići, Odžaci, Kusonje, Matkovac, Donje Caparde, Kulina, Hajvazi i Mahala.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Vikend naselje“ te će bez električne energije, u periodu od 08 do 11 časova, biti izlaz prema Mirzanovićima. 

Radovi će se danas izvoditi i u opštini Šekovići, na dalekovodu „Begluk polje“ te će bez struje biti Željeznik, Savić Polje, Brainci, Vidakovići i Pobedarje u periodu od 08 do 08:30 i od 14 do 14:30, a Kalabače, Dobrić i Korijen od 08 do 14:30 časova, dok će Papraća, Zidonje, Odžak, Pavlovići, Ašćerići i Velika njiva bez struje biti u periodu od 08 do 14 časova.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Potočari-Srebrenica“ te će bez struje biti kompletno područje opštine Srebrenica, osim MZ Skelani i industrijske zone, u periodu od 15:30 do 20:30 časova.

(infobirac.net)

FOTO: Fontana – Zvornik, infobirac.net