Servisne informacije 11.6.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 11.6.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježeno je pet krivičnih djela, dva u Zvorniku, a po jedno u Srebrenici, Bratuncu i Kozluku, te dva narušavanja javnog reda i mira, oba u Bratuncu.

U istom periodu, desile su se tri saobraćajne nezgode, u Čelopeku i Karakaju, kada je po jedno lice zadobilo tjelesne povrede, i u Mahali, kada je u nezgodi pričinjena materijalna šteta. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“  rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a mjestimično umjerene magle, koja smanjuje vidljivost do 200 metara, ima na putnim pravcima Bratunac 3-Drinjača, Konjević Polje-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac. 

Prema podacima iz „Elektro-Bijeljine“ na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na trafostanici „Drinjača III“ te će u periodu od 08 do 16:30 bez struje će biti izlaz prema Kušlatu.

Na području RJ Vlasenica danas će se izvoditi radovi u opštini Milići, na trafostanici „Vikend naselje“ te će bez električne energije, u periodu od 08 do 15 časova, biti izlaz prema Mirzanovićima. 

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Zvornik, TOGZ