Servisne informacije 4.6.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 4.6.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo evidentiranih krivičnih djela, narušavanja javnog reda i mira niti saobraćajnih nezgoda.

Pripadnici Službe profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu tehničku intervenciju u Roćeviću, na ispumpavanju vode iz podrumskih prostorija, dok su u toku noći u više navrata imali obilaske rijeke Sapna zbog praćenja nivoa vodostaja. 

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su tri bebe, dva dječaka i jedna djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima, a vozačima se skreće pažnja na mogućnost odrona na putevima uz riječne tokove i usjeke. 

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi u opštini Han Pijesak, na dalekovodu „Pjenovac“ te će u periodu od 08 do 08:10 i od 14:20 do 14:30 bez struje biti Japaga, Trešnjevac, vodovod Štekavac, Berkovina, Podkozlovača, Nerići, Ruljići, Gornje Babine, Pjenovac i Mrkov, a od 08 do 14:30 Kape, Ravanjsko, Nevačka i Rubinići.

Zbog godišnjeg remonta mini-hidroelektrane Tišča, danas će bez struje u periodu od 09 do 15 časova biti Rača, Dragaševac, Mišari, Garići, Đurići, Grabovica, Simići, Stevanovići, Simanići, Tišča, Stolar, Bukoprom, Drinjača, Mrkojević Polje, Jevtići, Jasen, Luke, Klještani, Dole, Brda i Trnovo.

Na području RJ Bratunac i RJ Zvornik danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Trnovica, 3.6.2019. infobirac.net