KK „Zvornik Basket“ obilježio osmi rođendan

KOŠARKA

KK „Zvornik Basket“ obilježio osmi rođendan

 

Uz rođendansku tortu, prigodnu pjesmu i zabavu, članovi KK „Zvornik basket“ obilježili su vrijedan jubilej, osmi rođendan. Uz čestitanja i veselu atmosferu koju je uljepšalo stotinjak članova kluba svih uzarsta, trener Dejan Gajić je poželio svima da, prije svega budu dobri ljudi pa tek onda i sportisti.

 – Ova sezona bi mogla biti i najuspješnija od osnivanja kluba. Ono što smo do sada postigli je da smo postali prvaci Republike Srpske u kategriji mlađih pionira i da smo treći u BiH. Seniori su podijelili prvo mjsto u Drugoj ligi Republike Srpske sa još dvije ekipe. Pioniri i kadeti su u gornjem dijelu tabele. Naša četiri mlađa pionira su na spisku reprezentacije Republike Srpske, a ja sam postavljen za selektora. Naši Sergej Jeremić i Iva Milošević su nastavili uspješne karijere u Beogradu u ekipama Mege i Radivoja Koraća – rekao je Gajić.

On je dodao da klub uspješno nastupa i u novoosnovanoj VIBA ligi sa tri selekcije i sve su izborile plasman u plej of i stekle priliku da osvoje neku od medalja.

– Ovim smo pokazali da uspješno predstavljamo naš klub i grad Zvornik  i van Republike Srpske – kaže Gajić.

D.Gajić