Servisne informacije 16.4.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 16.4.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, nije bilo krivičnih djela niti narušavanja javnog reda i mira kao ni saobraćajnih nezgoda. 

U opštini Milići zabilježen je jedan požar na pomoćnom objektu u privatnom vlasništvu.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su četiri bebe, dvije djevojčice i dva dječaka. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena su dva dječaka.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i djelimično mokrim kolovozima, a poseban oprez se savjetuje na putnom pravcu Vlasenica-Han Pijesak, preko prevoja Han Pogled, te na putevima Vlasenica-Luke, Milići-Skelani i Zeleni Jadar-Bratunac, gdje mjestimičmo ima jake magle koja smanjuje vidljivost do 80 metara. 

Temperature vazduha u regiji Birač se jutros kreću u intervalu od 3 ºC do 6 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, danas će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu „Drinjača II“ te će u periodu od 09 do 15 časova bez struje biti Kostijerevo, Luke, Paljevići, Kušlat i Liješanj.

Na području RJ Vlasenica, danas će se izvesti radovi u opštini Šekovići, na trafostanicama „Plazače“, „Strmica“ i „Jakovice“ te će u periodu od 08 do 15 časova bez električne energije biti Plazače, Strmica i dio naselje Jakovice.

Na području RJ Bratunac danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Bebe u porodilištu, ilustracija, agencije