Tri lica iz Zvornika lišena slobode zbog krijumčarenja ljudi

ZVORNIK

Tri lica iz Zvornika lišena slobode zbog krijumčarenja ljudi

 

Policijski službenici Policijske stanice Кozluk, 13.04.2019. godine, lišili su slobode lica inicijala M.P. (1998), S.L. (1997) i B.L. (1997), svi iz Zvornika, zbog postojanja osnova sumnje da su počinili krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“.

Naime, policijski službenici su, preduzimajući mjere i radnje iz svoje nadležnosti, na području Кozluka, uočili četiri putnička automobila u kojima se nalazio veći broj lica za koja postoji sumnja da su ilegalno prešla granicu sa susjednom državom, gdje po uočavanju policijskih službenika, lica koja su upravljala putničkim automobilima nisu postupila po zakonito izdatom naređenju da zaustave vozilo nego su se udaljila sa lica mjesta. Policijski službenici su ubrzo pronašli tri vozila pored kojih se nalazilo 11 lica iz Pakistana, Indije i Irana.

Preduzimajući mjere u cilju pronalaska osumnjičenih lica, policijski službenici su identifikovali i lišili slobode lica M.P. (1998), S.L. (1997) i B.L. (1997), koja se sumnjiče da su počinila krivično djelo „Кrijumčarenje ljudi“, dok se za četvrtim licem intenzivno traga.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Tužilaštva BiH. Policijski službenici nastavljaju dalji rad na kompletiranju i dokumentovanju krivičnog djela „Кrijumčarenje ljudi“.

(PU Zvornik)

FOTO: Ilustracija, agencije