Najava fudbalskog vikenda

FUDBAL SPORT ZVORNIK

Najava fudbalskog vikenda

U poslednjem kolu Regionalnog dijela prvenstva Drina će u subotu igrati u gostima protiv Podrinja iz Janje. Drina će igrati Ligu za opstanak koja počinje 20. Aprila, a Podrinje još ima priliku da pobjedom ili neriješenim rezultatom osigura igranje u Ligi za prvaka.

U okviru 21. kola Druge lige – grupa Istok, Budućnost iz Pilice igra u gostima sa ekipom Veleža iz Nevesinja. Protivnik Gubera iz Srebrenice je Drina HE u Višegradu, dok Bratstvo iz Bratunca igra sa Glasincem na svom terenu.

U Regionalnoj ligi – grupa Istok igra se takođe 21. kolo.Jedinstvo dočekuje Vlasenica, Čelopek igra sa Partizanom iz Donje Trnove. Trnovica gostuje kod Birča u Derventi, a Podrinje kod ekipe Batkovića.

U Prvoj ligi za žene igra se peto kolo. Drina će u nedelju dočekati ekipu ŽFK Sokolac. Utakmica se igra od 14 časova.

Parovi 11. kola u Područnoj ligi, grupa Birač su: Pecka – Budućnost, Lokanj – Tabanci, Borac – Jardan, Branjevo – Jasenica i Polet – Jadar.

U 14 kolu Omladinske lige – grupa Sjever B juniori Drine doečkuju ekipu Sloge iz Gornjeg Crnjelova, a kadeti igraju sa istim protivnikom. Kadeti igraju u 10.00 časova, a juniori od 12.00 časova. Pioniri Drine dočekuju  u subotu  ekipu Podrinja iz Janje.

infobirac.net