Fudbalski rezultati tokom vikenda

FUDBAL SPORT

Fudbalski rezultati tokom vikenda

 

Fudbaleri Drine igrali su bez pogodaka protiv ekipe Tekstilca iz Dervente u okviru 21. kola Prve lige Republike Srpske. Zvorničani su nakon ovog kola i neuspjeha, ostali na devetom mjestu na tabeli bez izgleda da se plasiraju u plej of i biće u grupi šest ekipa koje će se boriti u Ligi za opstanak. U idućem kolu Drina gostuje u Janji ekipi Podrinja.

U okviru 21. kola Druge lige – grupa Istok, Budućnost je u Pilici savladala ekipu Drine HE iz Višegrada sa 2:1. Guber iz Srebrenice bio je slobodan, a Bratstvo iz Bratunca poraženo je u Vojkovićima od ekipe Famosa sa 4:3.

U Regionalnoj ligi – grupa Istok, u lokalnom derbiju, Trnovica je savladala Jedinstvo iz Roćevića sa 1:0. Podrinje je pobijedilo Slobodu iz Zagona sa 2:1, a Čelopek je doživio pravi brodolom u Brčkom izgubivši od Lokomotive sa 6:0.

U Omladinskoj ligi – grupa Sjever B, juniori Drine savladali su ekipu Slavena u Živinicama sa 4:1, dok su kadeti poraženi od istoimene ekipe sa 1:0. Pioniri Drine bili su uspješni i savladali u Brčkom vršnjake Ilićke sa 4:1.

U 11. kolu Područne lige grupa Birač postignuti su sljedeći rezultati: Jadar-Pecka 5:0, Jasenica-Polet 2:1, Jardan-Branjevo 2:2, Tabanci-Borac 2:0 i Budućnost-Lokanj 1:0.

(infobirac.net)