Nastavak infrastrukturnih projekata – Uskoro kružni tok na glavnoj raskrsnici

VLASENICA

Nastavak infrastrukturnih projekata

Uskoro kružni tok na glavnoj raskrsnici

 

Povoljni vremenski uslovi omogućili su nastavak infrastrukturnih radova u opštini Vlasenica započetih u prethodnoj godini.

U vlaseničkom naselju Toplik asfaltirana je ulica Milovana Glišića. Prilikom obilaska radova načelnik opštine Vlasenica Miroslav Кraljević rekao je da je riječ o nastavku projekta uređenja ulica u ovoj opštini ukupne vrijednosti 750.000 КM koji je započet prošle godine.

 – Ovo je dvanaesta po redu ulica koja je planirana da se radi i koja se finansira iz sredstava Vlade Republike Srpske i lokalne uprave. Time rješavamo još jedan problem mještana ovog naselja – rekao je Кraljević.

On je dodao da opština Vlasenica planira da u toku ove godine u naselju Toplik asfaltira još nekoliko ulica za koje je urađena projektna dokumentacija.

Naselje Toplik jedno je od najskorije formiranih naselja u ovoj opštini koje broji oko 600 domaćinstava, uglavnom, raseljenog stanovništva. Mještani ističu da su godinama imali problema zbog lošeg puta. Asfaltiranje gradskih ulica povjereno je preduzeću „Zvornikputevi“ a.d. Zvornik.

Kraljević je najavio da će za nekoliko dana biti raspisan tender za izgradnju kružne raskrsnice u Vlasenici, na ukrštanju tri magistralna puta iz pravca Istočnog Sarajeva, Beograda i Banjaluke.

(Izvor: opstinavlasenica.org)