Mali fudbaleri iz Trnovice na završnom turniru FFA u Zaječaru

FUDBAL SPORT

Mali fudbaleri iz Trnovice na završnom turniru FFA u Zaječaru

Generacije fudbalera Trnovice rođenih 2004/2005 i 2006/2007 godine igraće na završnom turniru Fudbalske futsal asocijacije (FFA) u Zaječaru. Na ovaj turnir dve ekipe iz Trnovice putuju u srijedu i predstavljaće okrug Loznica-Krupanj-Banja Koviljača.

Na kvalifikacionom turniru koji je odigran zimus u Loznici u kategoriji U12 ekipa Trnovice je zauzela prvo mjesto ispred timova Respect iz Loznice i Radnički Stobex Klupci. 

Generacija dječaka do 14 godina bila je ubjedljiva i ispred Loznice i Radničkog Stobex ostvarila plasman na ovaj završni turnir.

– Mlađe generacije Trnovice osvojile su preko 60 pehara i medalja koje smo osvajali u Bijeljini, Brčkom, Malom Zvorniku, Loznici, Sarajevu, Banji Koviljači. Uvijek se odazivamo na sve pozive i dostojno predstavljamo naše mjesto. Ovaj plasman dvije generacije na završni turnir FFA u Zaječaru je naš najveći uspjeh do sada. Idemo kao predstavnici regiona, a dodatni motiv je to što smo jedini predstavnici iz BiH i Republike Srpske. Veliku zahvlnost dugujemo roditeljima koji su stalno uz nas i zbog kojih imamo obavezu da odigramo što bolje na ovom turniru – rekao je Goran Petrović, trener mlah fudbalera koji putuju u Zaječar. 

Naš portal će pratiti rezutate koje će ovi talentovani dječaci ostvariti u Zaječaru i koje ćemo objaviti nakon završetka turnira.

infobirac.net