Servisne informacije 12.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 12.2.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Vlasenici i Osmacima.

U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u Srebrenici u kojoj je jedno lice zadobilo tjelesne povrede.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su intervenciju na gašenju zapaljenog kontejnera u B-blokovima.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po mokrim kolovozima. Prema izvještaju iz „Zvornik puteva“ mjestimično ugaženog snijega od 1 cm do 2 cm ima na putnim pravcima Vlasenica-Han Pijesak, Milići-Skelani i Konjević Polje-Skelani, ali na njima nema leda.

Na regionalnom makadamskom putu Šekovići-Kaštijelj mjestimično ima do 5 cm ugaženog snijega na putu.

Na ostalim putnim pravcima na kolovozima nema ostataka snijega i leda.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od -3ºC do 3 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu Drinjača II zbog kojih će bez električne energije u periodu od 08 do 16 časova biti Sopotnik, Zelinje, Drinjača, Paljevići, Luke, Liješanj, Kostijerevo, Dautovići, Baručići i Donje Đevanje.

Na području RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv