Identifikovani maloljetnici osumnjičeni za ,,oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”

ZVORNIK

Identifikovani maloljetnici osumnjičeni za ,,oštećenje i oduzimanje tuđe stvari”

Policijski službenici Policijske stanice Zvornik, identifikovali su trojicu maloljetnih lica, za koja postoji sumnja da su u prethodnom periodu, počinila krivično djelo „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.
Naime, Policijskoj stanici Zvornik, 08.02.2019. godine, prijavljeno je da su nepoznata lica, sa putničkog automobila marke „Dacia”, koje je bilo parkirano u Zvorniku, otuđila znak/logo automobila. Preduzimajući operativne i istražne mjere i radnje, policijski službenici su identifikovali trojicu maloljetnika kod kojih su pronađeni otuđeni znakovi, kao i veći broj znakova sa drugih putničkih automobila koje su navedena lica otuđila u prethodnom periodu na području Zvornika.
O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Bijeljina. Policijski službenici nastavljaju dalji rad i postupanje u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti i postupanju sa djecom i maloljetnicima u krivičnom postupku Republike Srpske, sa ciljem kompletiranja i dokumentovanja krivičnog djela „Oštećenje i oduzimanje tuđe stvari“.

PU Zvornik