Servisne informacije 10.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 10.2.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva narušavanja javnog reda i mira, u Bratuncu i Vlasenici.

U istom periodu desile su se dvije saobraćajne nezgode, jedna u Šekovićima u kojoj su četiri lica zadobila tjelesne povrede, dva teže i dva lake povrede, te jedna u Karakaju u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

Zbog vožnje pod dejstvom alkohola slobode je lišeno šest lica, tri u Bratuncu, dva u Milićima i jedno u Vlasenici.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođene su dvije bebe, dječak i djevojčica. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođena je jedna djevojčica.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima i na njima nema ostataka snijega i leda.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od -1ºC do 1 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac danas će će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Polom, zbog kojih će bez električne energije, u periodu od 08 do 16 časova, biti Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Osamsko, Dubravice i Polom.

Radovi na sanaciji podzemnog užeta će biti izvedeni na dalekovodu Sikirić, od 12 do 14 časova, te će u tom periodu bez struje biti Voljavica, Zalužje, Bjelovac, Loznica, Tegare, Grabovička rijeka, Gakovići i Žanjevo.

Na dalekovodu Vodovod takođe će se izvoditi radovi na sanaciji podzemnog užeta u periodu od 12 do 14 časova te će u tom periodu bez električne energije biti „Vodovod“ Bratunac.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv