Vaterpolisti Zvezde napadnuti u Splitu, hitno se vraćaju u Beograd! 

OSTALI SPORTOVI SVIJET

Vaterpolisti Zvezde napadnuti u Splitu, hitno se vraćaju u Beograd!

Vaterpolisti Crvene zvezde napadnuti su u jednom kafiću u Splitu.

Kako prenose agencije, splitska policija je nešto poslije podneva dobila dojavu da je na Rivi napadnut jedan muškarac, koji je dobio nekoliko udaraca.

Njemu je ponuđena medicinska pomoć koju je navodno odbio, a policija je nastavila potragu za pet osoba koje su napale vaterpoliste.

Inače, četvorica mladića u majicama Crvene zvezde su sjedili u kafiću na splitskoj Rivi. Nije prošlo mnogo vremena prije nego što su napadnuti, potom su se dali u bijeg, a jedan je spas pronašao tako što je skočio u more.

Primili smo dojavu, po izlasku na mjesto događaja nismo zatekli napadače, a momka koji je skočio u more smo prevezli do hotela da se presvuče i u toku je razgovor u kojem ćemo utvrditi detalje“, rekli su iz splitske policije, a prenosi “Index.hr”.

Predsjednik Vaterpolo saveza Viktor Jelenić rekao je za b92 da će konferencija za medije biti u 17 časova u Beogradu kada će biti poznato više informacija.

Prema njegovim riječima napadnuti su Dušan Vasić i Miloš Maksimović, kao i golman Aleksandro Kralj, koji je skočio u more.

Vaterpolisti Crvene zvezde hitno će se vratiti u Beograd, što znači da je meč 13. kola Triglav regionalne lige odložen.

(Izvor: b92)