Servisne informacije 9.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 9.2.2019.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela u Zvorniku.

U istom periodu desila se jedna saobraćajna nezgoda u Bratuncu u kojoj je pričinjena materijalna šteta. Zbog vožnje pod dejstvom alkohola slobode su lišena četiri lica, tri u Bratuncu i jedno u Kozluku.

Pripadnici Profesionalne vatrogasne jedinice iz Zvornika imali su jednu intervenciji na gašenju kutije sa električnim instalacijama na zgradi u izgradnji, u ulici Svetog Save, preko puta zgrade Z-16. Požar je PS Zvornik prijavljen oko 02,40 i u njemu nije bilo povrijeđenih lica.

U protekla 24 časa, u porodilištu JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak. U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima rođen je, takođe, jedan dječak.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima i na njima nema ostataka snijega i leda, osim na makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj, gdje i dalje ima ugaženog snijega do 2 cm te mjestimično leda.

Mjestimično umjerene magle, koja smanjuje vidljivost do 120 metara ima na putnom pravcu Caparde-Karakaj, a mjestimično jake magle koja smanjuje vidljivost do 60 metara ima na putnim pravcima Tišča-Donje Caparde, Milići-Skelani, Zeleni Jadar-Bratunac, Konjević Polje-Skelani i Bratunac 3-Drinjača.

Temperature vazduha u regiji Birač jutros se kreću u intervalu od -5ºC do 2 ºC.

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Bratunac danas će će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Polom, zbog kojih će bez električne energije, u periodu od 08 do 16 časova, biti Slapašnica, Lonjin, Krasanpolje, Osamsko, Dubravice i Polom.

Na području RJ Zvornik i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, arhiv