Drina odigrala bez pogodaka protiv Slavena iz Živinica

FUDBAL SPORT

Drina odigrala bez pogodaka protiv Slavena iz Živinica

U drugom kontrolnom meču fudbaleri Drine odigrali su bez pogodaka protiv ekipe Slavena iz Živinica, a po onome što su prikazali na terenu uočljiv je ogroman napredak u odnosu na prvu utakmicu u kojoj su doživeli poraz protiv Zvijezde 09.

Izabranici Milenka Bošnjakovića ostavili su dobar utisak, a povratnik u redove zvorničkog prvoligaša Radovan Vasić veruje da njgova ekipa na proleće može izboriti opstanak u Prvoj ligi RS.

– Protiv Slavena smo odigrali korektan meč u kome je ekipa dobro trčala i pokazala da forma ide uzlaznom putanjom. Uočljivo je da ima još puno prostora za napredak, pa sam ubeđen da ćemo kako pripreme budu odmicale mi biti sve bolji i početak prolećnog dela šampionata dočekati  potpuno spremni. Ekipa je u odnosu na prvi deo sezone doživela određene promene i trebaće malo vremena da sve dođe na svoje mesto. Sigurno smo daleko jači u odnosu na jesen i ukoliko svi pružimo svoj maksimum na proleće možemo izboriti opstanak, jer Drina zaslužuje da igra u Prvoj ligi RS – rekao je Vasić.

Narednu pripremnu utakmicu Drina igra 17. februara protiv Bratstva iz Gračanice.

infobirac.net