RK Drina pregovara sa golmanom iz Rusije

MA Izdvojena OSTALI SPORTOVI

RK Drina pregovara sa golmanom iz Rusije

U prolećni deo sezone rukometaši Drine mogli bi ući jači za ruskog golmana Viktora Nikolaeva koji je branio u ekipi Rostova.

Čuvar mreže koji ima 23 godine nastupao je za reprezentaciju Rusije do 18 godina i sa puno uspeha je nastupao u mlađim selekcijama i seniorima za Rostov.

– Uspostavili smo kontakt i on je voljan da pojača naš klub u borbi za plasman u Premijer ligu BiH, a ukoliko se uspemo  dogovoriti verovatno bi ostao u našem klubu i naredne sezone. Uslovi koje traži su prihvatljivi i mi trenutno pokušavamo da pronađemo sponzora koji bi obezbedio platu i smeštaj. Dolazak ovako kvalitetnog pojačanja dao bi nam veliku prednost u odnosu na rivale i napravili bi iskorak prema plasmanu u elitu što je glavni cilj ove sezone. Sve će biti jasnije u narednih par dana do kada bi trebali finalizovati pregovore sa ruskim golmanom – rekao je Aleksandar Golubović, trener Drine.

Jesenji deo sezone Drina je završila kao prvoplasirani tim na tabeli Prve lige RS, a uprava kluba kao glavni cilj pred rukometaše je postavila povratak u Premijer ligu BiH.

(infobirac.net)