Sutra bez struje dio potrošača u Zvorniku, Šekovićima i Bratuncu

BRATUNAC ŠEKOVIĆI ZVORNIK

Sutra bez struje dio potrošača u Zvorniku, Šekovićima i Bratuncu

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, sutra, 6.2.2019. godine, će biti izvedeni radovi na rasjeci rastinja na dalekovodu Drinjača II, zbog kojih će bez električne energije, u periodu od 09 do 14 časova, biti Drinjača, Sopotnik, Zelinje, Paljevići, Luke, Liješanj, Kostijerevo, Dautovići, Baručići i Donje Đevanje.

Na području RJ Bratunac biće izvedeni radovi na dalekovodu Polom, zbog kojih će bez struje, od 08 do 15 časova, biti Slapašnica, Lonjin, Krasan Polje, Osamsko, Dubravice i Polom.

Na području RJ Vlasenica sutra će biti izvedeni radovi na dalekovodu Vlasenica pa će bez električne energije biti dijelovi opštine Šekovići, odnosno Omladinska ulica, dijelovi ulica Karađorđeve i Narodnog heroja Miloša Zekića, naselja Podšupljaka i Bjelašnica, te dijelovi naselja Tišča, Jakovice, Strmica i Popovići u periodu od 08,30 do 09 i od 14,30 do 15 časova.

Zbog radova na zamjeni stubova na istom dalekovodu sutra će bez struje u periodu 08,30 do 15 časova biti Plazače, Ćosići, Tupanari, Begovići, Vrelo, Gačići, Dubačkići, Bojanići i dio naselja Jakovice.

(infobirac.net)