Servisne informacije 3.2.2019.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 3.2.2019.

 

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa, zabilježena su dva krivična djela, u Srebrenici i Roćeviću.

U istom peridou desile su se tri saobraćajne nezgode, dvije u Karakaju, jedna sa materijalnom štetom, a druga sa jednim povrijeđenim licem, te jedna u Milićima, u kojoj je pričinjena materijalna šteta.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ i Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ u Milićima nije bilo porođaja.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim i mjestimično vlažnim kolovozima, a oprez se savjetuje na putnim pravcima Caparde-Karakaj i Šepak-Zvornik-Vlasenica zbog mjestimično umjerene magle koja smanjuje vidljivost do 150 metara.

Na makadamskom regionalnom putu Šekovići-Kaštijelj ima ugaženog snijega do 2 cm te mjestimično leda. Jutarnje temperature vazduha na području regije Birač se kreću od 5 ºC do 8 ºC .

Prema podacima iz „Elektrodistribucije“, na području RJ Zvornik, RJ Bratunac i RJ Vlasenica danas neće biti planiranih isključenja električne energije.

(infobirac.net)

FOTO: Ilustracija, Zvorničko jezero – TOGZ