Drina poražena u pripremnom meču protiv Zvijezde 09

FUDBAL SPORT

Drina poražena u pripremnom meču protiv Zvijezde 09

Fudbaleri Zvijezde 09 u kontrolnom susretu u okviru priprema za prolećni deo šampionata ostvarili su ubedljivu pobedu protiv Drine iz Zvornika rezultatom 4:0.

Mrežu Zvorničana načeo je Jovović, a terensku nadmoć u prvom delu susreta u drugi pogodak je pretvorio Filipović. U nastavku mrežu Drine su pogađali su Govedarica i Huseinbašić, za drugu pobedu u pripremnim mečevima.

– Odigrali smo veoma dobro tokom celog meča, pa iako pripreme nisu u završnoj fazi pokazali smo značajan napredak u odnosu na susret protiv Slobode iz Užica. Ponovo smo pokazali dobru efikasnost i nadam se da će tako biti i kada počnu prvenstveni mečevi. U dve utakmice smo postigli devet pogodaka i siguran sam da ćemo kako se prvenstvo bude približavalo igrati još bolje. U odnosu na jesenji deo šampionata bićemo igrački još jači, jer se nekoliko igrača potpuno oporavilo dok su se pojačanja u potpunosti uklopila u naš sistem igre – rekao je Ermin Huseinbašić napadač Zvijezde 09.

Sledeću prijateljsku utakmicu Zvijezda 09 igra na svom terenu u Etno selu Stanišići 6. februara, a protivnik će biti crnogorski drugoligaš Arsenal iz Tivta.

Šef stručnog Štaba Drine Milenko Bošnjaković bez obzira na ubedljiv poraz nije imao većih zamerki na igru i zalaganje svog tima.

– U ovaj meč smo ušli posle par treninga i evidentno je bilo da je Zvijezda protivnik koji je spremniji u ovom trenutku i tim koji igra u višem rangu takmičenja. Poznajem ovu ekipu sa početka sezone i primetan je ogroman napredak u igri. Nama je ova utakmica poslužila da vidimo sa čime raspolažemo i koliko koji igrač može da doprinese. U narednih nekoliko dana nastavićemo sa bazičnim dijelom priprema, nakon čega ćemo početi sa uigravanjem tima koji će pokušati da izbori opstanak u prolećnom delu sezone – rekao je Bošnjaković.

infobirac.net