Gradonačelnik Zvornika darivao prvorođenu bebu – Bošku zlatnik na dar

ZVORNIK

Gradonačelnik Zvornika darivao prvorođenu bebu

Bošku zlatnik na dar

Gradonačelnik Zvornika Zoran Stevanović danas je uz čestitke i najljepše želje darivao zlatnikom malog Boška Todorvića, prvu bebu rođenu u ovoj godini u porodilištu zvorničke bolnice. Gradonačelnik je ovom prilikom istakao da se posebno raduje novorođenim sugrađanima koji su naša budućnost.


– Našeg prvog sugrađanina rođenog u ovoj godini, malog Boška, darivali smo zlatnikom sa ugraviranim grbom našeg grada i datumom njegovog rođenja. Čestitam njegovim roditeljima, a malom Bošku želim srećno odrastanje i sve najbolje u životu. Zahvaljujem se i zaposlenima u našoj bolnici, posebno ovom odjeljenju jer brinu o mamama u samoj trudnoći, a kasnije i tokom i nakon poroda – rekao je Stevanović.

Naglasivši da je uvijek zadovoljstvo kada se rađaju djeca, gradonačelnik je podsjetio i da je populaciona politika koju vodi Gradska uprava Zvornik, između ostalog podrazumijevala i rekonstrukciju zvorničkog porodilišta prije nekoliko godina.

– I u ovoj godini Gradska uprava će opredijeliti sredstva za rekonstrukciju odjeljenja gineklogije. I dalje ćemo ulagati u budućnost naše djece, pa će tako u toku februara očekujemo da počne sa radom novoizgrađeni objekat za proširenje kapaciteta našeg vrtića što će značiti da nema više listi čekanja – rekao je Stevanović koji je podsjetio i na druge mjere populacione politike koje sprovodi Gradska uprava Zvornik.

Srećna majka Danijela Todorović rekla je da joj je rođenje sina najljepši poklon za Novu godinu.
– Mislim da ništa bolje nije moglo da mi se desi. Zahvaljujem se gradonačelniku na posjeti i poklonu, kao i timu ljekara bolnice u Zvorniku – rekla je Danijela Todorović, kojoj je Boško treće dijete, nakon dvije kćerke, Nikoline i Sare.

Ivan Popovoć, direktor JZU Bolnica Zvornik, zahvalio se gradonačelniku na predivnom gestu i svemu što je uradio za zvorničku bolnicu. On je napomenuo da je u 2018. godini u zvorničkom porodilištu rođeno 417 beba, najavivši da će početkom ove godine početi radovi na rekonstrukciji Ginekološkog odjeljenja u bolnici.

(S.Savić)