Servisne informacije 25.10.2018.

SERVISNE INFORMACIJE

Servisne informacije 25.10.2018.

Na području koje operativno pokriva PU Zvornik, u protekla 24 časa desila su se dva krivična djela u Zvorniku te jedno narušavanje javnog reda i mira u Šekovićima.

U istom periodu nije bilo saobraćajnih nezgoda.

Saobraćaj se na putevima u „Oblasti 7“, koje održavaju „Zvornik putevi“, odvija po suvim kolovozima na kojima nema magle.

U protekla 24 časa, u porodilištima JZU „Bolnica Zvornik“ rođen je jedan dječak.

U porodilištu Specijalističkog medicinskog centra kompanije „Boksit“ rođena je jedna djevojčica.

Prema podacima iz Elektrodistribucije, na području RJ Zvornik danas će, zbog rasjeke rastinja oko dalekovoda, bez električne energije biti potošači koji se snabdijevaju sa dalekovoda Industrija 3, odnosno kamenolom Žlijebac i asfaltna baza u periodu od 08 do 16:30.

Bez struje će biti i područje trafostanice Hrid, izlaz prema Gradskoj upravi, od 08:30 do 09 časova, zbog radova na niskonaponskoj mreži. Isti radovi će biti izvedeni i na trafostanici Bair, izalz prema pošti, u periodu od 10:30 do 11 časova te na trafostanici DC, izlaz prema Autotransportu, u periodu od 12:30 do 13 časova.

Na području RJ Bratunac danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu Glogova zbog čega će bez električne energije biti Hranča, Smoljeva, Blječeva i Čizmići u periodu od 10 do 14 časova.

Na području RJ Vlasenica danas će biti izvedeni radovi na dalekovodu Podgora zbog čega će bez električne energije biti Lukavica, vikend naselje, Zaklopača, Samatini i Promil u periodu od 08 do 15 časova.

(infobirac.net)

(Foto: Ilustracija, agencije)