Džudisti Srpskog Sokola osvojili 16 medalja

BORILAČKI SPORTOVI SPORT SPORT ZVORNIK

Džudisti Srpskog Sokola osvojili 16 medalja

Na prvenstvu Republike Srpske za starije pionire i juiore džudisti Srpskog Sokola osvojili su 16 medalja i imali veoma zapažene nastupe. Na takmičenju u Prijedoru okupilo se oko 250 takmičara , a u konkurenciji starijih pionirki takmičarke takmičarke iz Zvornika osvojile su treće mesto u generalnom plasmanu.

Ukupno četrnaest takmičara Srpskog Sokola je obezbedilo učešće na prvenstvu BiH u kategorijama starijih pionira i juniora, što je veliki useh za klub.

– Još jednom smo pokazali da smo među najboljim klubovima u Repubici Srpskoj i da radimo veoma kvalitetno sa  mlađim kategorijama kojima se posvećuje puna pažnja. Naš klub je od svog osnivanja bio rasadnik talenata i u svim uzrasnim kategorijama je imao po nekoliko prvaka BiH i Republike Srpske, a ubeđen sam da će tako biti i u budućnosti – rekao je trener Igor Kikić.

U kategoriji juniora prvo mesto su osvojili Teodora Božović i Vasilije Vujičić, dok su Borisav Mirković i Marko Rosuljaš osvojili bronzane medalje. Kod starijih pionira prvo mesto su osvojili Miloš Pepić, Magdalena Zekić i Jasna Grabovica. Srebrenom medaljom se okitila Viktorija Džinić, a bronzanim medaljama su se okitili Danijel Gavrić, Tamara Todorović, Milica Radić, Stefan Vukčević, Jovan Erdelić, Zorica Petrović i Nikola Grabovica.

Infobirač.net